Om Skillingaryds Bowlingklubb

Skriven av %s
Goran
11861 Publicerad
fredag, 26 april 2013 14:24
Otroliga satsningar för en så liten förening

Nu räcker det. Vi vill synas. Därför strukturerar vi om och satsar på webben. Vi vill ha nya medlemmar och fler besökare när vi håller i turneringar.

Steg 1.

är vår hemsida, sponsrad och utvecklat av FG webbtjänster i Skillingaryd. Med andra ord får vi stöd från olika håll i kommunen som till exempel skillingaryd.nu som kommer skriva artiklar om oss. Nu gäller det. Med denna satsning hoppas vi att få nya medlemmar samt ökad intresse för uthyrning av bowlinghallen. Många vet inte ens att vi har en liten men superproffsig bowlinghall i Skillingaryd. Nu när vi vet att intresse för bowling faktiskt existerar i Skillingaryd och Vaggeryd är det dags att vi satsar på att synas mer på webben och i tidningar. Hoppas ni samtycker!

Vi är liten förening än men vi hoppas att med våra satsningar kommer vi att dra till oss fler som vill att vi utvecklas och växer. Ni visste väl att man kan hyra salen till födelsedag, barnkalas, fest eller enbart för att man vill spela med sina vänner och familj. Nå väl, nu när du vet kan du enkelt boka via vår hemsida.